Doorgaan naar inhoud
FREE SHIPPING When you spend 75€+ (not applicable on Horse food)
FREE SHIPPING When you spend 75€+ (not applicable on Horse food)
Tips and great ideas for phone photography

Tips en geweldige ideeën voor telefoonfotografie

Door Vasi Siedman, bekroonde huisdierenfotograaf

Maak je graag foto's of video's met je telefoon van je harige baby? Mijn naam is Vasi en ik ben een professionele bekroonde huisdierenfotograaf uit het zonnige Florida, VS en oprichter van Petpix World. In dit artikel deel ik enkele waardevolle tips en geweldige ideeën voor telefoonfotografie. 

De meest gestelde vraag die ik hoor is: "Ik heb geen professionele camera. Mijn foto's mogen niet op die van jou lijken, Vasi.' De waarheid is dat als we een paar basistips leren, we onze op een na beste vriend, onze telefoon, kunnen gebruiken en verbluffende foto's en video's kunnen maken van ons viervoetige familielid. 

Natuurlijk zijn er voordelen aan het gebruik van de camera! U kunt betere resultaten behalen door 's avonds foto's te maken en afbeeldingen op afdrukformaat voor de muur te maken. ik heb een grapje; “ Ik gebruik mijn camera als ik portretten maak in mijn draagzak, maar in werkelijkheid kan ik dezelfde foto's maken met mijn telefoon. Ik leer dit meer diepgaand in mijn online virtuele lessen op petpixworld.com.

Mobiele telefoons zijn fantastisch! Het maakt niet uit of je een IPhone of Android hebt. Ik zal me concentreren op het leren van de principes, zoals ik graag tegen mijn studenten van over de hele wereld en elke leeftijdsgroep zeg.

Waar beginnen we?

  1. Hoe gek het ook klinkt, veeg de camera van de voor- en achterkant van de telefoon schoon met een zonnebrillendoekje.
  2. Controleer de helderheid van je scherm. Vaak is het display van onze telefoon erg donker of helder. De kleur verandert als je apparaat op een nachtmodus staat of verlichting in de kamer heeft.  Privacyschermbeschermers maken het telefoonscherm donkerder.
  3. Bedenk waar en wanneer je van plan bent foto's te maken.
  4. Wat is het uiteindelijke resultaat van je foto's of video's? U plaatst er bijvoorbeeld enkele op Facebook (liggende afbeelding zou er mooier uitzien), IG (vierkant), YouTube (liggend) of reels (vertices). Persoonlijk zou ik je aanraden om ook verticaal en horizontaal te doen.  Op deze manier heb je een variatie om uit te kiezen. Ik wil je aanraden een paar foto's te maken en dan te proberen de hoek en de rotatie van je apparaat te veranderen.
  5. Nadat je klaar bent met de "fotosessie"; probeer je favorieten te selecteren. Ik vertel mijn klanten graag dat het niet om de kwantiteit gaat... het gaat om de kwaliteit, in werkelijkheid heb je maar EEN PAAR mooie foto's en video's nodig. Kies je favoriete gedeelten en probeer ze dan nog een paar keer te herzien. Je zult verrast zijn hoe bevrijdend het is om niet honderdduizend foto's van dezelfde set te hebben. lol

Ik hoop dat je hebt geleerd of geïnspireerd bent geraakt door enkele van mijn tips. Ik hoop dat je meer vertrouwen krijgt in de wetenschap dat je ongelooflijke telefoonfoto's kunt maken en dat je geen grote luxe camera nodig hebt! Geloof me, ik kan waarschijnlijk een heel boek schrijven met aanbevelingen en waardevolle inzichten.

Ik hoop dat je dit artikel leuk vindt!

petpixworld.com

Vorig artikel Darmgezondheid voor honden en katten: welke van deze rauwe melk is het gezondst?
Volgend artikel Voedingsgids voor honden

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden